10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea!

10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea!
10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea! 10 tipsuri care fac sexul mai fierbinte. Pentru ea!

Toata lumea isi doreste partide de sex „ca la carte”. Si contrar parerilor conventionale, femeile iubesc sexul la fel de mult ca barbatii. Sau poate chiar mai mult! Dar ce te faci cand viata voastra sexuala a intrat intr-o rutina episodica? Momentele voastre sexuale au devenit un cliseu si simtiti nevoia de putina „reimprospatare”? www.viitoaremireasa.ro ti-a pregatit 10 tipsuri, ca tu si partenerul tau sa aveti parte de sex incendiar!

1.      Geme si tipa de placere! Gemetele si tipetele din timpul partidei de sex sunt principalul motiv pentru care barbatii ajung mai repede la orgasm. Si nu neaparat tipetele pe care le scoti in timpul sexului il fac sa ajunga la climax, cat relaxarea mintii si a trupului, care te fac pe tine sa te eliberezi de inhibitii si sa-i oferi lui un adevarat spectacol.

2.      Woman on top! In locul pozitiei minsionarului, fa in asa fel incat sa ajungi deasupra partenerului tau. Asa vei avea controlul ritmic asupra vitezei si intensitatii penetrarii. Aceasta pozitie ii permite partenerului tau sa iti stimuleze sanii si clitorisul. Pentru a varia, intoarce-te cu spatele! Sunt toate sansele ca penetrarea din aceasta pozitie, sa-ti stimuleze punctul G.

3.      Urmariti un film erotic impreuna. Alege o pelicula sugestiva, care sa va capteze interesul si acordati o atentie maxima scenelor fierbinti. Ca sa va testati memoria, pregatiti-va pentru un remake a ceea ce ati vazut. Totul trebuie sa dureze nu mai putin de 20 de minute!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest