Cele mai frumoase rochii de seara pentru mame soacre

Cele mai frumoase rochii de seara pentru mame soacre

Daca te pregatesti sa devii mama soacra si vrei sa impresionezi la nunta printr-o tinuta deosebita, incearca sa urmaresti ultimele colectii de rochii de seara si sa alegi pentru marele eveniment un model potrivit pentru varsta si silueta ta.

In timp ce majoritatea femeilor mature prefera sa poarte la nunta rochii de seara lungi pana la pamant, trebuie sa stii ca acest lucru nu este un must have, decat daca vrei sa fii in ton cu celelalte invitate de baza de la nunta sau mireasa impune un anume stil.

Fie ca porti o rochie de seara in stil sirena, cu talie Empire sau in linie A, cert este ca nuanta cromatica pe care o alegi pentru rochia de mama soacra trebuie sa fie in ton cu evenimentul, mai ales daca o anumita culoare predomina in peisajul nuntii.

Inainte de a opta pentru un anumit design, rasfoieste cele mai frumoase rochii de seara pentru mame soacre si vezi care model este cel mai potrivit pentru stilul si buzunarul tau.

In final alege-ti o rochie de seara spectaculoasa sau o rochie de seara formala cu un aer mai sobru, care sa se plieze personalitatii tale. Pentru o nota in plus de eleganta, iti poti accesoriza rochia de seara cu un bolero. Decizia finala iti apartine!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest