Cele mai elegante rochii din 2014

Cele mai elegante rochii din 2014

Cele mai elegante rochii din 2014 sunt ultimele creatii din acest sezon lansate de atelierele de moda din Romania sau aduse de peste hotare la noi in tara pentru ocazii speciale.

Cele mai elegante rochii din 2014 le gasesti in colectii de rochii de seara sau rochii cocktail de la Bien Savvy, Divine Atelier, Cristallini, Avangarde Brides sau Elite Mariaj.

Aceste rochii superbe sunt facute pentru tine ca sa arati special la orice ocazie formala sau la o petrecere eleganta, in stil clasic, unde tinuta de gala este o necesitate.

Alege rochii elegante pentru nunti, botezuri, aniversari importante, cum ar fi nunta de argint sau nunta de aur a parintilor tai si poarta cu incredere rochii de ocazie care iti scot in evidenta silueta, umerii, bustul generos sau spatele.

Fii indrazneata si incearca sa stralucesti intr-o rochie de petrecere cu paiete sau intr-o rochie de ocazie cu decolteu amplu si crapata pe un picior. Nu ezita sa alegi rochii mulate pe corp in stil sirena si rochii scurte, pline de gratie si feminitate.

Indiferent de stil, gusturi si de designul favorit, noi am pregatit pentru tine cele mai elegante rochii din 2014. Comanda-le de la furnizorii de rochii de seara pe care ti recomandam ca sa stralucesti la orice petrecere, inclusiv la evenimentele la care esti invitata la sfarsit de an.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest