Trend Report - Vestimentatia domnisoarei de onoare in 2011

Trend Report - Vestimentatia domnisoarei de onoare in 2011

In ultimii ani, neasortarea rochiilor domnisoarelor de onoare a devenit unul dintre cele mai hot trenduri in materie de nunti. Miresele de pretudineni incearca sa fie fidele tendintelor, in cele mai originale moduri posibile. O idee fabuloasa este sa lasi domnisoarele tale de onoare sa-si aleaga tinutele in functie de gusturile si bugetul lor. Nu uita! Pentru o nunta reusita, succesul consta in a lasa domnisoarele de onoare sa poarte rochii diferite si sa arate ca si cum ar face parte din aceeasi echipa. Echipa ta! Iata care sunt optiunile:

Optiunea no.1 - Aceeasi culoare, tonuri diferite!

Nuantele neutre, cum ar fi bej, ivoire, champagne sau gri sunt vedetele acestui an, mai ales in vestiemtnatia domnisoarelor de onoare. Alege totusi, aceeasi lungime, de preferat pana la genunchi, ca sa nu fie nici una dintre ele confundata cu mireasa. Pentru acele mirese care isi doresc ca domnisoarele lor de onoare sa se asorteze cu tematica si culorile nuntii, acest task este extrem de simplu. Exista nenumarate tonuri de rosu, mov sau verde. Alege aceeasi lungime, acelasi buchet si aceeasi culoare a sandalelor domnisoarelor de onoare. Nu ai cum sa dai gres!

Optiunea no. 2 – Aceeasi croiala, culori diferite!

Iata si optiunea pentru acele mirese care si-ar dori sa urmeze trendul. Alege aceeasi rochie, in tonuri diferite in functie de personalitatea fiecareia dintre domnisoarele de onoare. Poti alege rochiile si in functie de paleta coloristica a nuntii tale. Spre exemplu, daca nuantele care-ti compun decorul sunt corai si gri, imbraca o parte dintre domnisoarele de onoare in rochii corai si cealalta parte in gri. Daca indraznesti mai mult, alege aceeasi nuanta a fustei si culori diferite pentru top… sau acelasi imprimeu al rochiei, lasand domnisoarele de onoare sa aleaga culorile.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest