Trend Report - Tipsuri in vestimentatia domnisoarei de onoare

Trend Report - Tipsuri in vestimentatia domnisoarei de onoare

Cand se alege rochia domnisoarei de onoare, mireasa are privilegiul de a selecta croiala si culoarea rochitei. Roz fuchsia, bright blue, caramiziu, turquoise si bronz sunt cele mai hot nuante, in acest sezon. Daca prietena ta decide sa-ti aleaga o rochie de alta culoare, care sa se asorteze tematicii nuntii ei, fii sigura ca cel putin un accesoriu va fi intr-o nuanta neon!

Rochia domnisoarei de onoare. Croiala in linie A, ramane in preferinte si vara aceasta, pentru ca avantajeaza orice structura corporala. Cel mai hot stil de rochie de domnisoara de onoare este cea in doua tonuri/nuante, rochiile "mullet" (scurte in fata, cu trena), in general rochiile fara maneci, cu bretele sau stil corset. Foarte populare sunt si rochitele baby-doll sau cu fusta gogosar.

Sa nu exagerezi este conditia de ordine... nimeni nu vrea ca domnisoara de onoare sa eclipseze mireasa. Trebuie sa mentii un echilibru si sa decizi ce zona a corpului vrei sa scoti in evidenta: fie picioarele, fie spatele, fie decolteul. Niciodata, mai mult de una!

Daca mireasa prefera ca rochia ta sa aiba aceeasi croiala ca a ei... Poti merge pe culori tari, care se potrivesc intotdeauna foarte bine, indiferent de sezon. Daca pielea ta este bronzata, alege galben, rosu, auriu, mov, corai, portocaliu sau verde crud! Pentru a nu avea o tinuta banala, alege  accesorii extravagante si stralucitoare: cercei candelabru, baratari si coliere catusa sau inele cu pietre supradimensionate sau un design elaborat.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest