Tinute de seara pentru nunta

Tinute de seara pentru nunta

Atunci cand cauti tinute de seara pentru nunta, nu este obligatoriu sa te limitezi doar la rochii de seara. In tendintele sezonului 2016 salopetele lungi si elegante inlocuiesc cu succes orice tinuta de seara pentru nunta.

Fie ca esti o simpla invitata in cadrul evenimentului, domnisoara de onoare, mama soacra sau nasa de cununie, la nunta poti alege o rochie de seara lunga, o rochie de cocktail, o salopeta sau un costum elegant din doua piese.

In timp ce prietenele miresei tind sa poarte rochite in culori indraznete, invitatele mature pot opta pentru un costum elegant sau o rochie lunga in nuante inchise.

Ghideaza-te in alegerea tinutei de seara pentru nunta dupa tematica si formalitatea evenimentului, iar daca bugetul iti permite, poti cumpara orice rochie de seara eleganta ori salopeta din materiale fine.

Nu uita ca investitia in articole vestimentare pentru ocazii speciale merita deoarece, rochiile, salopetele de ocazie si costumele din doua piese pot fi purtate de-a lungul anului la mai multe petreceri.

Daca nu vrei sa dai gres prin alegerea tinutei de seara pentru nunta, mizeaza pe clasic si totul va iesi perfect!

In galeria foto alaturata noi am selectat pentru tine cateva tinute deosebite, astfel incat tu sa ai de unde alege o rochie potrivita pentru stilul si personalitatea ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest