Rochii de seara sub 500 lei pentru 2016

Rochii de seara sub 500 lei pentru 2016

Rochiile de seara sub 500 lei pentru 2016 pot fi considerate din categoria tinutelor de ocazie ieftine si sunt destinate femeilor cu venituri medii.

In functie de buget si de petrecerile la care urmeaza sa iei parte in 2016, doamnele si domnisoarele care isi doresc outfituri elegante la preturi accesibile, poti cumpara rochii sub 500 lei de la diversi comercianti si furnizori de moda din Romania.

Rochii sub 500 lei sunt disponibile intr-o multime de culori, dimensiuni si materiale, astfel incat orice nasa, domnisoara de onoare sau mama soacra sa aiba de unde alege tinuta potrivita.

Fie ca te pregatesti sa participi la o nunta, la un botez, esti invitata la un bal de absolvire sau la o petrecere onomastica, este esential sa ai in garderoba proprie cel putin o rochie de ocazie.

Noi iti oferim o selectie de rochii de seara sub 500 lei care intrunesc un raport calitate-pret avantajos. Rasfoieste galeria foto alaturata si alege modelul preferat, care vine perfect pe corpul tau.

De la rochiile scurte in stil baby doll la rochiile maxi stil sirena, poti achizitiona orice rochie de seara mai ieftina de 500 lei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest