Rochii scurte pentru cununia civila

Rochii scurte pentru cununia civila

Iti plac rochiile scurte si elegante si doresti sa porti o astfel de tinuta eleganta la cununia civila? Rochiile scurte si mulate pe corp sau rochiile baby-doll vaporoase sunt alegerile de top pe care trebuie sa le iei in consideratie pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta.

Desi cununia civila este un eveniment cu un aer usor sobru avand in vedere ca se desfasoara la Primarie, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te imbraci intr-o tinuta casual. Prin urmare, iti recomandam sa porti o rochie scurta in care sa te simti confortabil si sa arati elegant.

Rochiile de seara scurte vaporoase sunt o alegere perfecta pentru minione, in timp ce rochitele mulate pot fi purtate de orice femeie, fie ca este inalta sau scunda.

Mizeaza pe rochii pana la genunchi albe sau in culori deschise care iti scot frumos in evidenta corpul, dar si pe pantofi cu toc ori sandale elegante.

Astfel imbracata, poti sa mergi intr-o locatie de lux pentru a celebra casatoria, imediat ce ai semnat actele prin care ti-ai dat acordul sa iti schimbi statutul social.

In categoria rochii mireasa si cununie civila vei gasi mai multe modele de rochii de seara scurte. Vezi si alte rochii pentru nunta si botez aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest