Rochii orange pentru vara 2014

Rochii orange pentru vara 2014

Urmeaza sa participi la un eveniment si nu ai o rochie de seara pe masura? Iata cateva solutii din care te poti inspira daca esti un cautarea unei rochii orange pentru vara 2014.

Alege si tu o rochie de vara in culori calde care sa iti scoata in evidenta frumusetea curbelor feminine si tinererea la un pret avantajos.

Comanda rochia orange potrivita in functie de eveniment, de statura si de forma corpului tau (para, mar, dreptunghi, clepsidra si mai rar cerc) ca sa te evidentieti la orice eveniment. Fie ca fac parte din colectia Ana Radu, Bianca Dragusanu sau Sherri Hill, rochiile de vara orange te vor cuceri instant.

Rochiile orange se poarta in acest sezon. In cazul in care masura aleasa nu ti se potriveste, ai posibilitatea sa returnezi rochia comandata.

1. Rochie Ana Radu Romantic Life Orange

Scurta si romantica, aceasta rochie cu decolteu drept din colectia Ana Radu este o creatie de top. Etaleaza-ti frumusetea la o petrecere cocktail intr-o rochie de vara fara bretele realizata dintr-un material vaporos. Rochita are pliuri pe fusta si este un model in linie A perfect pentru silueta para. Gina Pistol si Anda Adam recomanda rochiile orange din colectia Ana Radu.

Rochie Ana Radu Romantic Life Orange

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest