Rochii pentru domnisoare de onoare 2016

Rochii pentru domnisoare de onoare 2016

Esti pregatita sufleteste sa iti conduci la altar cea mai buna prietena in calitate de domnisoara de onoare, dar ai nevoie de o rochie de seara pentru marele eveniment programat in 2016?

Nu-ti face griji, pentru ca ai timp suficient sa iti alegi tinuta de ocazie adecvata pentru nunta de anul viitor. Incepe marea cautare a rochiei dorite chiar acum si rasfoieste galeria foto alaturata pentru a descoperi rochii de vis realizate special pentru domnisoarele de onoare din 2016.

In timp ce Bien Savvy si Miss Grey creeaza in atelierul propriu rochii sexy pentru domnisoare de onoare indraznete, Elite Mariaj importa rochii de seara de la branduri de succes cum ar fi Ronald Joyce sau Mori Lee, astfel incat atunci cand participi la o petrecere de mare amploare, sa stralucesti asemeni unei dive pe covorul rosu in rochia ta de ocazie.

Ai toate sansele sa arati superb si in alte rochii de seara, daca alegi din colectiile Zonia, La Donna sau Pretty Girls pe care le gasesti aici.

Tie care rochie pentru domnisoarele de onoare iti face cu ochiul? Vezi cateva modele de rochii pentru petrecerea din 2016 a prietenei tale si consulta-te cu mireasa inainte de a cumpara modelul adecvat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest