Rochii medii burgundy pentru cununia civila 2017

Rochii medii burgundy pentru cununia civila 2017

Rochiile medii burgundy pentru cununia civila 2017 sunt potrivite pentru evenimentele programate toamna si iarna. In nuante de rosu rubiniu, astfel de rochii medii nu vor trece neobservate la ocaziile speciale la care esti invitata in acest an.

Rochiile medii burgundy pot fi considerate niste declaratii de dragoste subtile daca viitoarea mireasa este cea care poarta la cununia civila o atfel de tinuta. Rochiile medii burgundy pot fi asociate cu diverse accesorii chic si bijuterii pentru a fi scoase in evidenta. Cel mai bine sunt puse in relief de bijuteriile din aur, de pantofii gold si de gentile metalice in nuante aurii.

Daca ti-ai propus sa porti la cununia civila o rochie burgundy, noi ne-am gandit sa iti facilitam alegerea, motiv pentru care ti-am pregatit cateva propuneri vestimentare de la Starshiners.

Rochiile burgundy recomandate sunt in tendintele sezonului actual. Acestea pot fi purtate la orice varsta, insa fiecare femeie trebuie sa aleaga modelul potrivit siluetei sale.

Daca ti-au placut aceste rochii si ti-ai dori sa porti ceva si mai indraznet decat atat, nu ezita sa vezi si cateva rochii scurte burgundy pentru cununia civila 2017.

 

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest