Rochii lungi de nunta

Rochii lungi de nunta

O data cu luna mai sezonul nuntilor incepe in forta, iar printre tinutele de gala pe care fashionistele rafinate le afiseaza la astfel de evenimente, rochiile lungi de nunta ocupa un loc fruntas.

Cele mai frumoase rochii lungi de nunta lansate de magazinele de moda in aceasta primavara sunt acum disponibile online si merita sa te familiarizezi cu ultimele tendinte in domeniu. Daca vrei sa iti cumperi rochii seara pentru nunta celei mai bune prietene, pentru nunta fiicei tale sau in calitate de nasa, iti oferim cateva sugestii.

La nuntile din 2016 se poarta rochii lungi in stil sirena si rochii lungi in linie A, adecvate pentru orice silueta. De la sezon la sezon se poarta rochii ce variaza ca materiale si culori. Astfel, daca negrul este mereu la moda, fie ca este vara sau iarna, nuantele deschise si culorile neutre sunt la mare cautare in sezonul cald, in timp ce verdele, rosul si albastrul se poarta mai ales in lunile reci.

In ceea ce priveste tesaturile, rochiile lungi de catifea sunt alegerea perfecta pentru iarna, in timp ce in lunile mai calduroase doamnele prefera rochii confectionate din materiale vaporoase sau din dantela.

Vezi cateva poze cu rochii lungi de nunta si alege acea rochie de seara care te caracterizeaza si pica perfect pe silueta ta.

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest