Rochii de seara rosii: modele, preturi, galerie foto

Rochii de seara rosii: modele, preturi, galerie foto

Culoarea rosie este universal cunoscuta drept culoarea dragostei, a senzualitatii, a pasiunii si a romantismului. De aceea, daca iti doresti o rochie de seara senzuala si nu stii ce sa alegi, go red! Pentru cateva modele de rochii de seara rosii senzationale, senzuale si spectaculoase, citeste in continuare.

1. Rochie de seara din colectia La Sposa Cocktail 2013, www.biensavvy.ro. O splendida rochie de seara lunga, croita in stil empire. Prezinta un model asimetric cu o bretea pe un singur umar si o curelusa argintie chic in talie.

Rochie de seara din colectia La Sposa Cocktail 2013, www.biensavvy.ro

2. Rochie de seara din colectia Paris Tony Bowls 2013, model 113717, www.elitemariaj.ro, 2410 Ron. O rochie spectaculoasa, scurta in fata si lunga in spate, perfecta pentru a-ti scoate in evidenta picioarele suple.

3. Rochie de seara model 18698, oferita de Cristallini Boutique, www.cristallini.ro, 1779 Ron. O rochie care se remarca printr-o simplitate eleganta si luxoasa data de decolteul in forma de inima, bretelele cu pietre aplicate si spatele gol.

4. Rochie din colectia Flaunt 2013, model 93218, www.avangardebrides.ro, 1350 Ron. O rochie speciala, cu un decolteu provocator in forma de V, o centura de efect sub bust si o taietura laterala pe picior pentru un plus de senzualitate.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest