Rochii de seara in culori electrizante: modele, preturi, galerie foto

Rochii de seara in culori electrizante: modele, preturi, galerie foto

Sezonul primavara-vara 2013 este un sezon al culorilor: foarte puternice, indraznete sau electrizante. Daca esti in cautarea unei rochii de seara, daca esti o iubitoare a culorilor sau pur si simplu vrei sa respecti tendintele, adauga garderobei tale o rochie de seara intr-o culoare electrizanta. Pentru cateva modele senzationale, citeste in continuare.

1. Rochie de seara "In the Mood to catch Him" din colectia In the Mood 2013, www.biensavvy.ro. Dantela cu model floral, decolteu in forma de V, o culoare foarte puternica si fusta lunga, din voal, cu taieturi laterale: ce-ti poti dori mai mult?

Rochie de seara

2. Rochie de seara "In the Mood to Be Fabulous" din colectia In the Mood by Bien Savvy,  www.biensavvy.ro. Alege sa fii fabuloasa in aceasta rochie fuchsia cu insertii din dantela neagra cu motiv floral.

3. Rochie de seara din colectia Evening Tony Bowls 2013, model TBE11207, www.elitemariaj.ro, 1740 Ron. O rochie senzationala croita in stil empire din chiffon galben cu insertii stralucitoare pe bustiera.

4. Rochie de seara model 18856, oferita de Cristallini Boutique, www.cristallini.ro, 1589 Ron. O rochie superba roz-fuchsia, cu decolteu in forma de inima, un model fluid in stil empire si insertii stralucitoare ce delimiteaza linia decolteului.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest