Rochii de seara cu spatele gol: modele, preturi, galerii foto

Rochii de seara cu spatele gol: modele, preturi, galerii foto

Daca esti invitata sa participi la un eveniment elegant, care impune purtarea unei rochii de seara si nu stii ce sa alegi, noi iti propunem rochiile de seara cu spatele gol. Pentru a te convinge, cel mai usor este sa-ti aratam 10 modele spectaculoase si senzuale de rochii de seara cu spatele gol.


1. Rochie de seara "In the Mood to Be a Femme Fatale", oferita de Bien Savvy, www.biensavvy.ro. O rochie cu un nume potrivit si sugestiv, croita din dantela turquoise si cu un model in forma de lacrima intoarsa, care lasa la vedere spatele.

Rochie de seara


2. Rochie de seara "In the Mood for Diamonds" din colectia In the Mood 2013, www.biensavvy.ro. Cu aceasta rochie senzationala din dantela si pietre pretioase, vei fi glamorous, moderna si extrem de senzuala.

3. Rochie de seara din colectia Evening Tony Bowls 2013, model 11305,  www.elitemariaj.ro, 2650 Ron. O rochie senzationala de diva, de culoare ivory, cu aplicatii de paiete argintii si un decupaj senzual ce-ti descopera picioarele bronzate.


4. Rochie de seara model 18805, oferit de Cristallini Boutique, www.cristallini.ro, 1679 Ron. O rochie eleganta din jerseu negru, cu insertii stralucitoare in partea superioara a rochiei si pe bretea.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest