Rochii de seara albastre: modele, preturi, foto

Rochii de seara albastre: modele, preturi, foto

Daca esti in cautarea unei rochii de seara intr-o culoare cu totul si cu totul deosebita, alege albastrul! De ce? Dintre toate culorile primare, albastrul este cea mai naturala, mai pura si mai placuta culoare, fiind supranumita si culoarea linistii, a profunzimii si a calmului. Pentru a te convinge, vezi mai jos 10 modele superbe de rochii de seara albastre.

1. Rochie de seara "In the Mood to catch Him"din colectia In the Mood 2013, www.biensavvy.ro. Dantela cu model floral, decolteu in forma de V si fusta lunga, din voal, cu taieturi laterale: ce-ti poti dori mai mult?

Rochie de seara

2. Rochie de seara din colectia Tony Bowls 2013, model 11323, www.elitemariaj.ro, 2880 Ron. Este o rochie de seara glamorous, intr-un albastru-roial cu aplicatii geometrice stralucitoare pe partea  stanga.

3. Rochie de seara model 001366052, oferita de Cristallini Boutique, www.cristallini.ro, 1439 Ron. Aceasta rochie croita din cel mai fin voal de matase prezinta un model usor asimetric, cu bretea si floare textila aplicata pe un singur umar.

4. Rochie de seara din colectia Paparazzi 2013, model 93038, www.avangardebrides.ro, 1740 Ron. Aceasta rochie de un albastru-roial este croita in stil sirena, menit sa accentueze si sa scoata in evidenta delicatetea siluetei feminine.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest