Rochii de iarna cu maneci lungi

Rochii de iarna cu maneci lungi

Iarna este sezonul in care purtam haine groase, iar rochiile cu maneci lungi sunt cele mai potrivite pentru petrecerile din acest sezon. Iesi in evidenta la festivitatile din luna decembrie si alege o rochie de ocazie cu croi lejer, potrivita pentru celebrarea celor mai frumoase momente de la sfarsit de an.

Fie ca iei masa de Craciun impreuna cu familia, esti invitata la o petrecere corporate sau mergi la restaurant pentru noaptea de Anul Nou, rochiile de seara cu maneci lungi in clos sau mulate pe corp sunt potrivite pentru orice varsta, indiferent de ocazie.

Rochiile de iarna recomandate pentru sarbatorile din luna decembrie si pentru zilele onomastice la care iei parte in anotimpul alb sunt confectionate din stofa, dantela, catifea si alte materiale specifice acestui sezon.

Cu un design elegant care iti pune in valoare feminitatea, fiecare rochie de iarna cu maneci lungi este ideala de purtat ca tinuta de ocazie sau ca tinuta casual chic. Urmareste in galeria foto alaturata cateva tinute de ocazie numai bune de purtat in lunile de iarna.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest