Rochii de catifea pentru iarna 2015-2016

Rochii de catifea pentru iarna 2015-2016

In iarna 2015-2016, rochiile de catifea sunt printre cele mai populare tinute de ocazie. Rosii, negre, verzi si albastre, rochiile din catifea moale sunt atat rochii de cocktail pana la genunchi, cat si rochii de seara lungi in stil sirena, ce urmeaza liniile corpului feminin.

Cele mai populare rochii sunt cele cu maneci trei sferturi confectionate din acelasi material moale si matasos sau din materiale transparente. Mulate sau in stil baby doll, rochiile de catifea pot fi asortate cu pantofi stiletto sau cu platforme la petrecerea de Craciun, de Revelion, la zile onomastice, la cununia civila si de ce nu, la Ziua Indragostitilor.

In functie de eveniment, poti alege rochii baby doll pentru diverse aniversari sau party-uri intre prieteni, rochii de seara lungi pentru nunti, botezuri si baluri sau rochii cocktail daca participi la petreceri corporate.

Daca te-ai hotarat sa porti in aceasta iarna rochii de catifea, noi iti oferim cateva recomandari pentru orice ocazie. Urmareste galeria foto alaturata si alege rochia potrivita stilului tau.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest