Beyonce, imbracata intr-o rochie Maria Lucia Hohan in cel mai nou videoclip

Beyonce, imbracata intr-o rochie Maria Lucia Hohan in cel mai nou videoclip

O data cu lansarea noului sau videoclip, "Freedom" de pe albumul "Lemonade", Beyonce a onorand-o pe Maria Lucia Hohan deoarece a purtat o rochie maxi din colectia celebrei creatoare de moda.

Maria Lucia Hohan a dat un interviu pentru Billboard in care a dezvaluit mai multe amantunte despre rochia maxi purtata de Beyonce in cel mai recent clip al sau. Aceasta se numeste "Meteora" si face parte din pre-colectia de primavara-vara a designerului.

Ca si caracteristici, rochia are detalii de dantela guipure si vine in doua versiuni: modelul din muselina are pret de vanzare cu amanuntul de 1377 dolari, iar modelul din chiffon costa 1482 dolari. Beyonce a purtat rochia din chiffon.

"Printr-o coincidenta, a fost rochia mea preferata pe care am purtat-o in timpul vizitei mele la New York, in septembrie cand colectia mea a fost lansata la Bergdorf Goodman. De asemenea, este best-seller-ul colectiei", a declarat Maria Lucia Hohan in cadrul interviului.

Desi creatoarea de moda din Romania din spatele rochiilor maxi purtate rand pe rand de vedete precum Taylor Swift, Jennifer Lopez sau Madonna este celebra la Hollywood, aceasta ramane modesta si crede in continuare ca reprezinta un brand mic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest