Rochia zilei: Rochie Ingrid neagra de la Miss Grey

Rochia zilei: Rochie Ingrid neagra de la Miss Grey

Rochia acestei zile se numeste Ingrid si este o rochie de seara eleganta de la Miss Grey. Daca iti plac rochiile midi si vrei sa porti ceva lejer si elegant in acelasi timp, nu ezita sa alegi o rochie fara maneci, de culoare neagra, care iti pune in valoare silueta.

Croita dintr-un material mereu la moda, dantela, rochia de seara Ingrid reuseste sa impresioneze prin rafinament si eleganta. Simpla si sofisticata in acelasi timp rochia din dantela Ingrid este o tinuta versatila ce poate fi purtata atat la petrecerile formale din timpul zilei, cat si la evenimentele speciale programate seara.

Rochia Ingrid este o rochie eleganta cu croi modern, de forma conica, in nuante de negru clasic. Rochia iti evidentiaza subtil formele feminine, mai ales daca o accesorizezi cu tonuri de auriu sau argintiu. Fie ca o preferi pe negru, somon, verde sau albastru cobalt, rochia midi de ocazie Ingrid impresioneaza prin design, dar si prin materialele atent alese. Aceasta rochie din dantela pretioasa masoara 55 cm de la talie.

Superba little black dress reprezinta o alegere inspirata pentru orice petrecere pentru ca se poarta oricand, indiferent de anotimp. Rochita de seara Ingrid este fabricata in Romania din materiale alese cu grija. Aceasta este disponibila in mai multe masuri si culori. Poti comanda rochia Ingrid de la Miss Grey aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest