Pastreaza vara in garderoba ta: alege rochii in nuante marine!

Pastreaza vara in garderoba ta: alege rochii in nuante marine!

Savurezi ultimele zile de vara si o dulce nostalgie te cuprinde, numai cu gandul la vacanta care tocmai a trecut? Te gandesti la nuantele infinite ale marii si la sentimentul de "dolce far niente"? Pastreaza spiritul verii in garderoba ta, prin piese vestimentare inspirate din nuantele pastelate ale marii, care evoca acel sentiment lipsit de grija, specific unei vacante estivale!

Alege rochii cu croiala sirena, de la Cristallini Boutique, din tafta si jerse cu dantela Chantilly, aplicata in zona bustului. Nuantele de verde, turcoaz sau bleu pal, care iti amintesc de Marea Ionica sau Adriatica, iti vor pune in valoare pielea bronzata. Pentru ca ultimele zile de vara sunt intotdeauna toride, opteaza pentru rochii diafane, in tonuri de aquamarine si turcoaz, cu o croiala asimetrica. Matasea satinata si captuseala naturala iti vor da acea stare de racoare si confort, pe care ti-o doresti! La prima adiere de vant, rochia se va undui seducator, odata cu miscarile tale.

Opteaza pentru o rochie mini cu aplicatii din perle si pietre pentru un look modern, dar sofisticat la un cocktail cu tematica mediteraneana. O rochie midi, in nuante de verde smarald te va scoate din impas la o aniversare, pe terasa. Vei fi o aparitie sofisticata si eleganta, Iti plac nuantele tari? Atunci, albastrul cobalt reprezinta o alegere indrazneata si totodata seducatoare! Modelele de rochii asimetrice, de la Cristallini Boutique te vor duce cu gandul la marea involburata sau la profunzimea oceanului! Le poti purta cu bijuterii minimaliste si pantofi inalti.

Realizate din material naturale, cu aplicatii manuale si detalii pretioase, rochiile Limited Edition by Cristallini sunt creatii autohtone, originale. Acestea sunt disponibile in showroom-ul din Splaiul Unirii nr 108 sau pe site-ul www.cristallini.ro.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest