Oscar de la Renta rochii de seara toamna 2012

Oscar de la Renta rochii de seara toamna 2012

"Am folosit o multime de culori pe care nu le-ai putea asocia cu nuantele toamnei sau iernii, insa femeia de astazi nu se imbraca pentru un anotimp sau altul!” a declarat Oscar de la Renta la finele acestui show.

Rozurile pale si bleurile arctice au predominat colectia toamna 2012 si au incantat privirile prin reflexele lor bogate. Fuste balerina pline, rochii de bal si nuante pastel au fost peste tot, atat cat sa-ti incante ochiul si sa te faca sa te indragostesti pe loc de creatiile lui Oscar! 

In afara de pasteluri, designerul s-a focusat, sezonul acesta, pe ornamente, care au venit in zeci de forme si stiluri. Pietre stralucitoare au fost prinse pe manecile cardiganelor din casmir, blana de vulpe s-a construit gratios pe tivul pantalonilor si dantela stralucitoare a ornamentat gulerele trench-urilor. Pana si pantofii, ornamentele de par si curelele au fost garnisite cu accesorii stralucitoare din bijuterii.


Rochiile de seara cu fuste supradimensionate au fost, cu siguranta, vedetele! In nuante de teracota, aurii, cobalt, negru sau mov pruna, rochiile se incadreaza mai degraba intr-un show couture, decat intr-unul “ready to wear”.

Elemente florale baroc au facuta simtita dorinta designerului de a impinge fashionul catre o zona mult mai impopotonata, mai ornamentata.

La finele acestui show, trio-ul exceptional de rochii de seara a stralucit in texturi de catifea sau matase blush si intr-o nuanta de verde, pe care designerul a denumit-o “Nile”. Au fost absolut spectaculoase, cu atat mai mult Oscar a incercat sa le submineze din eleganta!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest