Agnes Toma lanseaza la Expomariage 2016 colectia de rochii de seara AT Couture 2016

 Agnes Toma lanseaza la Expomariage 2016 colectia de rochii de seara AT Couture 2016

O data cu lansarea colectiei de rochii mireasa White Wild Rose, Agnes Toma lanseaza  si un segment din colectia de rochii de seara - AT Couture 2016 – Doll’s House, in cadrul evenimentului Bucharest Bridal Fashion Show, organizat la primul mare targ de nunti al anului - Expomariage.

Evenimentul are loc pe 17 ianuarie 2016, ora 15.00, in salon D, Grand Ballroom – J W Marriott Bucharest Grand Hotel.

Noua colectie AT Couture 2016, Doll’s House reia tema “casei papusilor” si isi propune o interpretare grafica, de aceasta data, in incercarea de a redefini conceptul din perspectiva anului 2016, dupa mai bine de un secol de feminism si emancipare, exprimate in cele mai diverse moduri, vestimentatia fiind mereu in prim-plan.

Avand ca punct de plecare in tratarea temei “papusa”, un personaj apartinand unei lumi de conveniente, “casa papusii”, un spatiu prin definitie arbitrar, supus constrangerilor de tot felul, dar construit totusi prin proiecatrea unui vis, a unei aspiratii,  noua colectie AT ofera si o cheie de interpretare – jocul!

Despre colectie:
Din punct de vedere vizual si stilistic, colectia dezvolta elementul floral, exprimat prin tesaturi pretioase cu motive florale grafice si minimale, elemente florale tridimensionale lucrate manual si broderii ultra luxury cu efecte 3D.

Siluete feminine cu forme fluide sau somptuoase, dramatice sau minimale, contureaza un peisaj complex cu rochii de seara si cocktail, realizate din tesaturi rafinate si unice: catifea de matase cu fir lurex, tafta cu flori tesute, organza creponata cu vascoza, satin duchesse, tafta matlasata, stofa tweed de lana si brana fina in degrade, toate pe o cromatica subtila in tonuri sidefate de gri, bej si maro.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest