Gianfranco Ferre, Milan Fashion Week

Gianfranco Ferre, Milan Fashion Week

Anul trecut, celebra casa Gianfranco Ferre a "suferit" un nou inceput, cand directorii de creatie Tommaso Aquilano si Roberto Rimondi au fost demisi. Noii directori de creatie, Stefan Citron si Federico Piaggi si-au facut loc cu dibacie pe podiumul milanez prin tinute inspirate din portretele iconice ale lui Helmut Newton, imaginand o combinatie de creatii grafice, dar feminine.

Daca in trecut problema o reprezentau banii, astazi tinutele casei Ferre nu sunt chiar asa de costisitoare, cei doi designeri, centrandu-se pe latura pragmatica a structurilor si taieturilor si mai putin pe materialele si accesorile luxoase.

Stefans si Federico s-au jucat cu volumele, conturand siluete largi, maxi, confortabile. Insa, au indraznit chiar mai mult, mizand pe suprapuneri de materiale, care au creat lookuri indraznete si inovatoare.

Cei doi designeri s-au focusat pe taieturi si structuri, reliefand „o silueta androgina care, eliberata de orice forma de rigiditate, isi dezvaluie senzualitatea."

Au facut senzatie blazerul supradimensionat cu revere multiple, dar si seria de paltoane cu gulere imense, urmarind viziunea unor „haine ca structura in miscare".

Pe langa mult negru, show-ul nu a dus lipsa de o paleta cromatica ce a inclus culori neutre: gri, bleu, beige, dar si tonuri metalice.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest