Giambattista Valli Haute Couture primavara-vara 2012

Giambattista Valli Haute Couture primavara-vara 2012

Daca in 2011, Giambattista Valli si-a facut debutul pe catwalkul parizian ca si designer invitat, anul acesta, couturierul a avut parte de propriul lui show.

Desi Federatia Franceza de Moda Couture acorda o asemenea onoare abia dupa minim 5 ani de show-uri couture, in cazul lui Valli s-a considerat ca standardele creatiilor sale sunt atat de ridicate, incat isi merita propriul sau spatiu pe catwalk.

Valli nu a dezamagit si a demonstrat organizatorilor saptamanii modei de la Paris ca isi merita distinctia si ca in spatele unui spirit nou in lumea fashion, se afla ani intregi de studiu.

Pentru tendintele acestei primaveri, designerul s-a axat pe o paleta coloristica destul de vasta, cu o concentratie maxima pe negru, alb si nude.

A readus in prim-plan dantela, cu care s-a facut atat de remarcat anul trecut, reinnoind-o cu forme couture, siluete “cocoon”, cape fara maneci, gulere suprapuse si linii ale taliei bine definite.

Se simte un aer de inspiratie spaniola, in stil flamenco, combinand dantela cu broderiile, atat in vestimentatia de zi cat si cea de seara.

Tinutele de zi par mai bine structurate si mai grele, in timp ce vestimentatia de seara este transpusa intr-un registru mai aerat.

Intregul show frapeaza prin accesoriile de par florale inspirate din anii ’50 si prin nuantele vedeta ale acestei primaveri: fuchsia si magenta, rosu si lilac.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest