Cele mai frumoase rochii de seara ivory si champagne

Cele mai frumoase rochii de seara ivory si champagne

Rochie de seara Juliette, colectia Silk Secret, www.biensavvy.ro - 3.800 ron. Rochie de seara ce transpune inocenta si pasiunea Julietei. O croiala retro, imbinari din matase fluida si broderie pretioasa potentate de umerii din voal creponat. O rochie de seara de o noblete imperiala ce evoca iubirea eterna.

Rochie de seara Blanka, Bali Collection, Bien Savvy - 2.800 ron. Texturile se suprapun, iar voalul este elementul-cheie al rochiei. Fluiditatea este un alt element pe care se mizeaza pentru a accentua efectul diafan al croielii.

Rochie de seara La Sposa Cocktail 2011, Model 7606, Bien Savvy - 3.080 ron. Designul aceastei rochii ofera un aer sexi-chic. Linia bustului este accentuata de pliseuri bogate si un decolteu in forma de inima.

Rochie de seara Cristallini Boutique, Terani 95338E, www.rochiiseara.ro - 2.450 ron. O rochie de seara care iti ia rasuflarea! Dantela este foarte feminina, iar detaliile stralucitoare dau un plus de stil tinutei!

Rochie de seara Cristallini Boutique, Terani 95450C - 1.599 ron. O superba rochie de seara din matase ivory, ce se remarca printr-o fusta cu volanase verticale si un bust decorat cu pietre si crisatle.

Rochie de seara Cristallini Boutique, Terani C438 - 1.790 ron. O rochie de cocktail extrem de eleganta, cu detalii florale si pietre care ii confera stralucire si rafinament.

Rochie de seara Jovani 8102, www.rochii.e-ivory.ro - 2.680 ron. Rochie de seara din voal de matase usor metalizat in doua nuante indraznete si contrastante ce se imbina gratios: ivory si argintiu. Linia bustului si a spatelui sunt puse in evidenta de aplicatiile din pietre.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest