Cele mai cool rochii de seara galbene

Cele mai cool rochii de seara galbene

Daca te pregatesti pentru un eveniment special care necesita o rochie eleganta, iti recomandam materialele imperiale, in nuantele soarelui stralucitor. Se remarca tot mai pregnant tendinta rochiilor de seara lungi, stil sirena sau fluide, iar in noul sezon, designerii vin cu o linie bogata de nuante vii, tesaturi fine si taieturi moderne. Iata ce iti propunem noi!

Rochie de seara Cristallini Boutique, Terani P274, www.rochiiseara.ro - 1.160 ron. O superba rochie din voal de matase de culoarea florii soarelui, joc de drapaje si asimetrii, texturari inovative care urmeaza geometria rochiei.

 

 

Rochie de seara Cristallini Boutique, Terani 95335E  - 2.150 ron. O rochie glamuroasa, dintr-un galben lucios, ce se remarca prin broderiile delicate sub bust si linia greceasca.

 

 

Rochie de seara Cristallini Boutique, Terani 95416GL - 1.439 ron. O rochie care se va mula perfect pe trupul tau si care se diferentiaza prin frnseurile ce delimiteaza rochia mulata de restul trenei tip sirena.

 

Rochie de seara Jovani, www.rochii.e-ivory.ro - 1.960 ron. Iata este o rochie de seara fluida, cu o croiala extrem de moderna si o geometrie fascinanta. Linia bustului este perfect pusa in valoare, iar linia gatului este potentata de baretele decorate cu cristale.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest