10 rochii de seara cu o croiala pe un singur umar

10 rochii de seara cu o croiala pe un singur umar

Monique Lhuillier a adorat-o si a introdus-o in toate colectiile sale. Vorbim despre rochia de seara cu o croiala pe un singur umar, trendy, eleganta si ultra-sexy. Daca esti invitata la o nunta si nu stii ce sa imbraci, noi iti prezentam 10 modele cu care nu ai cum sa dai gres.

 

Rochie de seara cu o croiala pe un singur umar, www.casagiulia.ro. O magnifica rochie de seara din matase neagra imprimata cu trandafiri rosii. Croiala pe un singur umar acorda un plus de eleganta, iar floarea supradimensionata din tulle, de pe umar confera un look sofisticat.

 

Rochie de seara cu o croiala pe un singur umar, www.boutiquedecouture.com - 1.100 ron. O rochie de seara perfecta pentru covorul Rosu, cu detalii chic pe un umar, decolteu delicat si un corset subtil ce accetueaza talia. Modelul este cu atat mai evidentiat, intrucat fronseurile sunt aplicate manual.


Rochie de seara cu o croiala pe un singur umar, Boutique de Couture - 900 ron. Acest model este ideal pentru o petrecere de nunta sofisticata. Ca si supliment la acest superb model vine umarul delicat din voal, ce ofera o latura sexy si se termina intr-o trena chic.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest