Rochii de mireasa Monique Lhuillier pentru toamna 2015

Rochii de mireasa Monique Lhuillier pentru toamna 2015

Monique Lhuillier este numele unui brand de moda din Los Angeles care creeaza rochii de mireasa, rochii de seara, rochii de nunta si rochii de ocazie  pentru doamne si domnisoare elegante din peisajul nuntii.

Pentru cea mai recenta colectie de rochii mireasa, designerul Monique Lhuillier a folosit ca sursa de inspiratie casetele de bijuterii si micile balerine care danseaza in interiorul lor. Si pentru ca miscarile suave efectuate de gratioasele dansatoare este unul delicat si feminin, aceleasi caracteristici le au si rochiile de mireasa din colectia de toamna Monique Lhuillier 2015.

Prezentata intr-o matrice de culori subtile si frumoase, colectia de toamna 2015 este romantica si magulitoare, aceasta imbinand nuante pale, aplicatii florale feminine amestecate cu ornamente si margele in tonuri metalice si broderie de dantela aplicate pe rochiile care urmeaza liniile corpului feminin.

De la rochii de bal grandioase la rochiile de mireasa stil sirena, rochii de mireasa din colectia de toamna 2015 by Monique Lhuillier sunt accesorizate cu coronite de flori si voaluri care completeaza perfect tinuta mireselor balerina.

Rochiile de mireasa Monique Lhuillier pentru toamna 2015 sunt rochii pret-a-porter, iar unele dintre ele urmeaza ultima tendinta din moda mireselor, de aceea sunt colorate in nuante precum menta, piersica, lavanda sau gold.

Vezi colectie de toamna 2015 de Monique Lhuillier in galeria foto alaturata daca vrei sa folosesti ca sursa de inspiratie pentru propria nunta rochii romantice cu stil unic.

Toate aceste rochii de mireasa elegante semnate de Monique Lhuillier au un farmec aparte si te transpun intr-o poveste cu final fericit: nunta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest