Rochii de mireasa Alfred Angelo inspirate de Disney

Rochii de mireasa Alfred Angelo inspirate de Disney

Daca printesele din basme te inspira, poti juca rolul vietii tale si sa spui "Da" celui pe care il iubesti intr-o rochie de mireasa Disney. Acum ai sansa sa devii pentru o zi una dintre printesele tale favorite pentru ca Disney si-a unit fortele cu Alfred Angelo si a lansat prima colectie de nunta Disney Fairy Tale Weddings.

Potrivit publicatiei online Variety.com, colectia de rochii de mireasa semnate de Casa de moda Alfred Angelo cuprinde rochii de basm albe si ivory in care o mireasa se poate transforma cu usurinta in Alba ca Zapada, Jasmine (Aladdin), Tiana (Printesa si broasca) sau Elsa (Frozen). Rochiile de mireasa inspirate de Disney vor fi  disponibile si in alte culori, nu doar in stil clasic incepand de anul viitor.

Michele Piccione, director de creatie la casa de moda Alfred Angelo a emis o declaratie in care afirma: "Alaturi de siluetele si ornamentele inspirate de personajele lui Disney, fiecare rochie si culoare ne ofera o alta modalitate de a aduce la viata magia din povestirile lui Disney si le permite mireselor sa isi exprime individualitatea in ziua lor speciala."

Rochiile de mireasa Alfred Angelo care spun povestea celor mai indragite printese din povestile Disney vor fi disponibile spre vanzare incepand cu luna ianuarie 2015. Aceste modele de printesa le vor face fericite pe toate fanele personajelor Disney care vor sa aiba o nunta de basm.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest