Alice Design: Rochii de mireasa in linie A

Alice Design: Rochii de mireasa in linie A

Rochiile de mireasa in linie A de la Alice Design sunt rochii de mireasa elegante cu bretele sau fara maneci, realizate din cele mai fine materiale. 

Pentru ca fiecare mireasa este unica, Alice Design realizeaza la comanda rochii de mireasa in linie A personalizate pe masura clientelor, din materialele dorite, dupa cerintele individuale.

Fie ca rochiile de mireasa Alice Design sunt albe sau ivory, au fuste ample sau sunt plisate de la solduri in jos, toate modelele in linie A sunt customizate ca design si realizate dupa talia fiecarei mirese.

In timp ce rochiile de mireasa vintage, croite in linie A au ca sursa de inspiratie perioada anilor ’50, la Alice Design miresele gasesc si rochii de mireasa in linie A inspirate de eleganta si rafinamentul divelor de la Hollywood.

Indiferent de preferinte si de stil, rochiile de mireasa in linie A de la Alice Design se potrivesc fiecarei siluete. Chiar daca esti o mireasa plinuta sau una zvelta, daca vrei sa iti alegi o rochie de mireasa in linie A si sa o comanzi la Alice Design, tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi modelul dorit si in functie de design, de materiale si evident de masurile tale, vei avea rochia de mireasa la care visezi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest