Rochie mireasa demna de Cartea Recordurilor. Vezi cum arata cea mai mare rochie din margele creata vreodata

Rochie mireasa demna de Cartea Recordurilor. Vezi cum arata cea mai mare rochie din margele creata vreodata

Creatoarea de rochii Gail Be din  Edina, Minnesota a cusut cea mai mare rochie de mireasa dinn margele creata vreodata. Rochia, demna de Cartea Recordurilor este o adevarata opera de arta. Aceasta are aproximativ un milion de ornamente individuale si este realizata exclusiv din margele. Designerul a postat deja primele imagini cu orbitoarea rochie de mireasa ce cantareste 128 de kilograme si are o trena lunga de 20 de metri, potrivit Daily.co.uk.

Gail Be lucreaza la aceasta rochie de mireasa unica de trei ani si spune ca in sfarsit este gata sa isi afiseze pretioasa creatie. Pentru a finaliza rochia, Gail Be a avut nevoie  de ajutorul a 22 de croitorese. Desi sclipeste mai ceva decat un diamant veritabil, este putin probabil ca rochia sa fie vreodata de o mireasa, din cauza greutatii sale.

Gail Be, in varsta de 57 de ani a declarat pentru Star Tribune: "Nimeni nu stie despre ceea ce faceam. Am tinut proiectul secret pana in momentul in care am simtit ca am realizat ceva spectaculos. "

Capodopera orbitoare, despre care Gail a spus ca  va fi finalizata in luna decembrie numara 995000 margele de cristal colectate din intreaga lume. Pana acum, designerul din Minessota a mai creat 30 de rochii personalizate pe parcursul a 25 de ani.

Chiar daca fabuloasa rochie de mireasa nu va fi purtata la o nunta reala, creatoarea ei spera ca rochia va ajunge intr-un film sau muzeu. Designerul are deja un fan celebru in persoana cantaretei Lady Gaga care poarta o caciula cu bijuterii marca Gail Be pe coperta celui mai recent single al sau "Ice erotic", lansat in colaborare cu Tony Bennett.

Pentru a-si transforma proiectul in realitate, Gail a cheltuit suma de 47500$. „Scopul meu nu a fost sa ma imbogatesc, ci doar sa ofer lumii un obiect de arta, pe care oamenii sa-l admire”, spune croitoreasa de 57 de ani.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest