Trend-setter: Mireasa clasica, cu un twist modern

Trend-setter: Mireasa clasica, cu un twist modern

Orice mireasa, oricat de clasica ar fi ea isi doreste, invariabil, sa-si puna amprenta personala asupra nuntii! Chiar daca merge pe un stil traditional, cu rochie de bal si voal capela, detaliile ar trebui sa faca diferenta... fie ca vorbim de un decor autentic sau o rochie de mireasa care poarta amprenta personala.

Rochia de mireasa. Tonalitatile de alb imaculat, ivory, champagne, bej-auriu sau piersica sunt potrivite unei mirese clasice. O rochie de mireasa care vorbeste despre noblete si eleganta si emana foarte mult rafinament este exact ceea ce-ti trebuie.

Mergi pe taieturi simple ce urmeaza o structura clasica, subliniaza linia taliei si lungimea picioarelor. Rochia de mireasa sirena, cu talie empire sau in linie A sunt croilelile ideale pentru tine.

Alege un voal mantila cu broderii elegante ce se revarsa fluid sau un voal capela, de dimensiuni impresionante.


Pantofii si accesoriile. Alege o pereche de sandale ivory sau piersica, decupate in fata si cu platforma inalta. Bijuteriile ar trebui sa aiba un look retro, usor modernist.

Cerceii candelabru, dar si cei lacrima sunt cei mai potriviti, iar bratarile de tip catusa cu motive cameo sau pietre supradimensioante, in nuante calde iti vor veni de minune.

Un parfum clasic, cum ar fi "Classique" de Jean Paul Gaultier sau "Armani Mania" de Giorgio Armani, iti va retusa intregul look.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest