Top 10 rochii de mireasa White Pearl

Top 10 rochii de mireasa White Pearl

Daca ai hotarat sa faci pasul urmator si sa te casatoresti, White Pearl te intampina cu noua colectie de rochii de mireasa pentru anul 2012.

Tendinta predominanta pentru acest an este o mireasa romantica si eleganta. Rochiile sunt definite de linii care iti vor pune in valoare feminitatea indiferent de silueta pe care o ai.

Colectia 2012 aduce originalitate si inovatie in imbinarea de croieli simple cu o fluiditate studiata si modele retro si vintage.

Te asteptam cu rochii intr-un stil atemporal: talia empire iti va da o nota de romantism iar rochiile cu umerii goi vor crea o tinuta senzuala si te vor face o mireasa de vis.

Vei putea alege o rochie cu volane, o rochie cu pliuri sau cu umeri acoperiti ce se continua pe linia bratelor, ori fuste voluminoase, vaporoase cu diferite texturi si stiluri intr-o paleta cromatica pe masura: nuante pudrate de roz, piersica, Ivoire sau sampanie.

Indiferent de silueta pe care ti-o doresti, la White Pearl vei gasi rochii care, fuzionand tendintele clasice cu cele moderne, aduc in prim plan structuri simple care urmaresc atent linia corpului, modele fluide din matase alba sau din satin brodat, toate cu diferite detalii fragile si, in acelasi timp, complexe- ce sublinieaza feminitatea miresei.

In anul 2012, fii o mireasa glamour, fii o mireasa romantica, fii o mireasa unica!

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest