Top 10 rochii de mireasa BIEN SAVVY

Top 10 rochii de mireasa BIEN SAVVY

Esti o viitoare mireasa in 2015 ? E cazul sa incepi cautarea pentru rochia de mireasa perfecta. Astazi iti propunem un top 10 al celor mai frumoase rochii de mireasa BIEN SAVVY din fermecatoarea colectie Love Me Forever 2015.

Adevarate piese couture, rochiile de mireasa ce urmeaza sunt modele pretioase, linii sirena si printesa, cu decolteuri ravasitoare si jocuri fine de dantele, voaluri si tulle.

Colectia de rochii de mireasa Love Me Forever 2015 by BIEN SAVVY este o invitatie la celebrarea celor mai intense momente din povestea ta de dragoste.

Rochiile de mireasa propuse sunt expresii ale romantismului si elegantei, imbinand cu succes luxul, senzualitatea si farmecul ravasitor al femeii care iubeste.

Croite pentru a accentua frumusetea naturala, rochiile de mireasa din colectia 2015 BIEN SAVVY reinterpreteaza siluetele clasice in linie A si sirena cu jocuri seducatoare de crinoline, dantele fine, decolteuri sweet heart si transparente delicate. Modelele inovative remodeleaza silueta sirena si A-line prin adaugaurea cordonului cu fusta, decorat manual cu cristale si margele.

BIEN SAVVY a devenit sinonim cu romantismul si eleganta, atat pentru viitoarele mirese care se regasesc in rochiile de mireasa din colectiile designerului, cat si pentru orice femeie care cauta o rochie de seara deosebita, un model care sa ii reprezinte personalitatea si care sa creeze premisele unui look de neuitat.

BIEN SAVVY te invita sa descoperi rochia perfecta pentru tine in 4 locatii de vis din Bucuresti, Brasov si Constanta. In showroom-urile BIEN SAVVY povestile de dragoste incep sa prinda contur cu rochii de mireasa impecabil finisate, din materiale fine, alaturi de consultanti atenti la fiecare detaliu, pentru ca tu sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume in ziua nuntii tale.

Descopera mai mult pe www.biensavvy.ro.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest