Tendinte de top pentru miresele 2016

Tendinte de top pentru miresele 2016

Saptamana modei a debutat oficial, iar in aceste zile designeri de renume international isi scot la rampa cele mai noi colectii de rochii destinate mireselor din 2016. O data cu noile prezentari de moda, s-au instalat deja ultimele tendinte pentru miresele anului viitor.

De la Marchesa la Angel Sanchez, Oscar de la Renta si Monique Lhuillier, a venit vremea sa vezi care sunt cele mai in voga tendinte pentru miresele din 2016.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasesti aici.

Detalii florale 3D
Prezenta si in anii anteriori, tendinta detaliilor florale 3D ia avant in primavara 2016. In cadrul unui decor clasic, Angel Sanchez si-a prezentat cea mai noua linie de rochii de mireasa accesorizate cu o multime de flori dispuse pe dantela, in timp ce casa de moda Oscar de la Renta a iesit la rampa cu rochii de mireasa moderne, cu flori tridimensionale taiate cu laserul. Nici miresele conservatoare nu au fost uitate, Marchesa prezentand rochii de mireasa clasice cu ornamente florale, pline de textura.

Decolteuri iluzie
Designerii de rochii pentru mirese au recreat tendinta decolteului iluzie folosind materiale pure pe corsaje si fuste. Hayley Paige a prezentat  o rochie de mireasa din tulle eteric cu un corset complet nud impodobit cu aplicatii florale. Reem Acra a iesit in evidenta cu rochii de mireasa sexy, ale caror detalii iluzie au fost extinse de-a lungul intregului corp, acestea fiind acoperite cu ornamente atent plasate. Monique Lhuillier a ales varianta mai „cuminte”, rochiile sale avand un substrat nud si broderie grea.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest