Tendinte: 4 rochii mireasa care dispar in 2016

Tendinte: 4 rochii mireasa care dispar in 2016

Daca urmaresti constant ultimele tendinte de moda si deja te-ai familiarizat cu rochiile de mireasa care vor fi in voga anul viitor, este timpul sa vezi chiar acum ce stiluri de rochii de mireasa sunt pe cale sa dispara in 2016.

Atunci cand probezi o rochie de mireasa, tine cont si de stilul rochiei, dar si de tendintele curente. Prin urmare, daca ai de gand sa te mariti spre sfarsitul anului 2016 sau anul viitor, inainte de a face o programare la un salon de rochii mireasa, vezi ce stiluri nu mai sunt la moda in lunile urmatoare. Aceste tendinte vor disparea pana la finele anului, asa ca nu le lua in considerare atunci cand iti alegi tinuta de nunta.

Prea multa textura
De la volanele stratificate la broderia in exces, pana la sfarsitul anului 2016 vor fi considerate demodate rochiile cu prea multe cristale si margele. Se merge pe stilul simplu, astfel incat ce este prea mult strica. In schimb, rochiile cu dantela si pene devin tot mai populare in a doua parte a anului 2016.

Rochii de mireasa cu top scurt
Daca ti-ai propus sa alegi o rochie de mireasa cu top scurt si o fusta vaporoasa, renunta la idee pentru ca acest stil incepe sa se estompeze. Topurile scurte care lasa abdomenul la vedere nu sunt potrivite in primul rand pentru cununia religioasa. Daca vrei o rochie din doua piese, alege deci una cu un top mai lung si o fusta care depaseste usor linia genunchiului.

Look-ul ombre
Rochiile in degrade erau la moda pana de curand, insa aceasta tendinta tinde sa nu mai fie la fel de populara spre sfarsitul lui 2016. Poti purta in schimb o rochie colorata, cum ar fi in nuante de roz sau menta. Vei arata superb!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest