Cele mai frumoase rochii mireasa pentru toamna 2016

Cele mai frumoase rochii mireasa pentru toamna 2016

Pregateste-te pentru sezonul nuntilor din 2016 si vezi care sunt cele mai frumoase rochii de mireasa pentru toamna de anul viitor. Ia in considerare stilul rochiilor de mireasa si admira rochiile albe, nelipsite din colectiile faimosilor designeri care creeaza rochii de nunta.

Decolteurile ample in V, trenele lungi, volanele stratificate, penele, franjurile si florile sunt doar cateva detalii care se regasesc in colectiile caselor de moda Vera Wang, Reem Acra, Oscar de la Renta, Monique Lhuillier, J. Mendel, Hayley Page sau Carolina Herrera.

Lungi sau scurte, cu broderie din dantela sau cu volane din organza, miresele din 2016 pot sa aleaga dintre o multime de stiluri, care mai de care mai interesante. Si chiar daca rochiile de mireasa albe predomina in 2016, rochiile roz cu floricele (Naem Khan) sunt o optiune buna de luat in calcul pentru miresele de primavara.

In ceea ce priveste stilul, rochiile de mireasa 2016 urmeaza liniile moderne si sunt rochii mulate pe corp, rochii in linie A, rochii stil printesa sau rochii stil sirena simple sau accesorizate cu cape, bolero etc.

Descopera chiar acum o selectie de rochii de mireasa superbe, preluate din principalele colectii de moda lansate de cele mai celebre branduri internationale pentru miresele din 2016.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest