Rochii de mireasa sub 7.000 lei

 Rochii de mireasa sub 7.000 lei

Putine sunt miresele care se pot mandri ca au purtat la ziua nuntii o rochie unicat, dar femeile extravagante si rafinate, care urmeaza sa imbrace rochia de mireasa pentru un eveniment white tie au ocazia sa isi transforme cea mai fericita zi din viata lor intr-una de neuitat cu ajutorul unei rochii de mireasa sub 7000 lei.

Daca si tu faci parte din categoria mireselor norocoase si iti permiti o rochie de mireasa demna de covorul rosu, rasfoieste galeria foto alaturata si alege un model elegant pe care invitatii nu vor mai conteni sa il admire la nunta.

O mireasa din povesti va fi delicata si senzuala atunci cand imbraca o rochie sub 7000 lei, fie ea croita in stil sirena, in linie A sau in stil printesa.

Daca buzunarul iti permite si vrei sa ai o tinuta demna de o regina in ziua nuntii, rochiile sub 7000 lei sunt alegerea perfecta pentru tine.

Vezi cateva rochii de mireasa de lux inainte de a lua decizia finala si a comanda o rochie nepotrivita pentru personalitatea ta.

Gasind o rochie de mireasa care se pliaza perfect pe corpul tau, amintirile tale din ziua nuntii vor fi cel putin la fel de pretioasa ca tinuta de gala aleasa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest