Rochii de mireasa sub 6.000 lei

Rochii de mireasa sub 6.000 lei

Desi multe dintre miresele cu venituri medii doar viseaza la o rochie scumpa sub 6000 lei, exista viitoare doamne care fac un sacrificiu financiar atunci cand vine vorba de achizitionarea unei rochii de mireasa scumpe.

De la rochiile importate de la branduri celebre (Madeline Gardner sau Starshiners) la rochiile de mireasa produse in Romania (Bien Savvy, Nicole Enea), orice femeie isi doreste sa straluceasca in ziua nuntii, indiferent de tinuta de ocazie pe care o poarta.

Ca sa nu regreti banii investiti intr-o rochie de mireasa, poti sa cumperi o astfel de rochie sub 6000 lei pe care ulterior sa o inchiriezi sau sa o revinzi dupa nunta. O alta optiune este sa porti aceasta rochie de dragul fotografiilor de nunta si sa o pastrezi pentru totdeauna ca o amintire de pret.

Dupa ce ai stabilit bugetul de nunta si ai ajuns la concluzia ca o rochie de mireasa scumpa merita toti banii, rasfoieste galeria foto alaturata pentru a-ti comanda rochia visurilor tale.

Fiecare model din cele selectate este ideal pentru nuntile formale. Decide care este stilul tau si, in functie de preferinte dar si de forma corpului tau, alege o rochie de mireasa stil sirena, o rochie stil printesa sau o rochie in linie A cu sau fara trena.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest