Rochii de mireasa pentru cea de-a doua casatorie

Rochii de mireasa pentru cea de-a doua casatorie

Daca nu esti la prima nunta, in functie de varsta si de preferintele personale poti selecta una dintre rochiile de mireasa potrivite pentru cea de-a doua casatorie.

Exista o multime de modele care s-ar potrivi unei mirese dornice sa treaca la altar pentru a doua oara. In cazul tau, sunt potrivite rochiile de mireasa mai cuminti, care nu au decolteu amplu, iar decupajul de la spate este discret sau lipseste.

Cel mai bine ar fi sa mizezi pe rochiile de mireasa in stil clasic. De asemenea, rochiile de mireasa cu fuste ample, cum sunt printesele rareori sunt o alegere inspirata pentru cea de-a doua casatorie.

Vestea buna este ca la furnizorii de nunta din tara noastra vei gasi o multime de modele de rochii mireasa care te vor avantaja ca stil. Noi iti recomandam rochiile lungi, pe langa corp, dar si rochiile cu maneca.

In galeria foto alaturata am selectat cateva modele de rochii de mireasa pentru miresele care nu sunt la prima casatorie. Deja ai experienta in organizarea unei nunti pentru ca ai mai trecut prin asa ceva, dar vezi totusi cateva recomandari.

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest