Rochii de mireasa ideale in functie de zodie

Rochii de mireasa ideale in functie de zodie

Fie ca esti un semn zodiacal de foc sau un semn de apa si te lasi condusa de intutitie, alege rochii de mireasa ideale in functie de zodie. Daca crezi in stele si iti cauti rochia visurilor tale, vezi ce ti-au pregatit astrele in materie de fashion.

Stilul trendy este caracteristic semnelor de Foc
Daca esti mireasa Berbec, Sagetator sau Leu, inseamna ca adori stilul original si atunci inseamna ca mizezi pe o rochie indrazneata, care sa surprinda pe toti cei prezenti la evenimentul vostru. Semnele de foc detesta sa arate ca oricare alta mireasa, de aceea fug de banalitate, iar rochiile de mireasa Morilee by Madeline Gardner arata cu siguranta spectaculos.

Stilul clasic este potrivit pentru semnele de Pamant
Semnele de Pamant sunt practice si conservatoare in ceea ce priveste stilul vestimentar. Miresele Taur, Fecioara si Capricorn prefera sa mizeze pe rochii frumoase si clasice, decat sa riste cu ceva inovativ. Prin urmare, o rochie de mireasa printesa va crea o atmosfera de basm si te va face sa te simti increzatoare in reusita nuntii.

Stilul boho chic este perfect pentru semnele de Aer
Miresele Gemeni, Balanta si Varsator prefera un stil de nunta mai relaxat, chiar daca la prima vedere par mai capricioase si cu capul in nori. Avand o natura indecisa, cea mai buna alegere este o rochie de mireasa boho, cu design sofisticat si elegant. Pentru ca sunt energice si le place miscarea, reprezentantele semnelor de Aer pot alege rochii cu maneci lungi stil clopot, din materiale eterice.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest