Blossom Dress Atelier: Capteaza spiritul vesel al verii cu rochiile de mireasa

Blossom Dress Atelier: Capteaza spiritul vesel al verii cu rochiile de mireasa

Rochiile de mireasa "Summer Love" lansate recent in atelierul de creatie Blossom Dress al designerului Andreea Apetre capteaza spiritul vesel al verii aducand zambete pe buzele mireselor din sezonul cald in cea mai speciala zi din viata lor.

Rochiile din colectia de vara "Summer Love" au un design special, Andreea Apetre, creatoarea din spatele brandului Blossom Dress punand accent pe materiale rafinate si elemente pretioase inspirate din povesti de dragoste. In aceste rochii romantice, orice mireasa se va simti unica, superba si de neuitat.

Rochiile de mireasa by Andreea Apetre sunt vaporoase si spectaculoase, creatoarea de moda mizand pe autenticitate si abordari inedite, pe detalii jucause, decoltee senzuale si elemente ce sugereaza dragostea.

Momentele unice din ziua casatoriei au o valoare inestimabila, iar cu o rochie de mireasa spectaculoasa, cu detalii pretioase, acestea devin de neuitat. Indiferent daca optezi pentru o rochie imperiala, o rochie in stil printesa, o rochie sofisticata, cu decolteu adanc, o rochie cu dantela si aplicatii de pietre si broderii atent lucrate sau o rochie diafana, din matase fina, Blossom Dress te ajuta sa-ti transformi visul in realitate!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest