Colectia de rochii de mireasa Rivini - primavara 2015

Colectia de rochii de mireasa Rivini - primavara 2015

Rochiile de mireasa Rivini din colectia de primavara 2015 evoca un stil atemporal, dar modern. De la siluetele feminine si clasice create de designerul Rita Vinieris, rochiile de mireasa sunt inspirate de umbre fotografice si decorate cu imprimeuri moderne, accente subtile din piele si dantela.

Colectia Rivini pentru primavara 2015 este formata din rochii de mireasa dramatice din organza si tulle lungi pana la pamant.

Ele sunt decorate cu broderie din dantela, dar si alte detalii handmade. Croite in stil sirena, in linie A sau in stil ball gown, cele mai multe modele de rochii mireasa nu au maneci, astfel incat le permite mireselor sa isi miste in voie bratele.

Colectia de primavara Rivini 2015 a fost influentata de tehnologia moderna, motiv pentru care Rita Vinieris a adaugat la superbele rochii de mireasa efectul 3-D.

In timp ce rochiile de mireasa Rivini din colectia de toamna 2014 au fost realizate din materiale pretioase albe, paradoxal, acelasi designer a ales pentru rochiile de mireasa incluse in colectia de primavara 2015 nuante ivory, nude, bej sau crem.

Prin urmare, daca esti o viitoare mireasa moderna care doreste sa schimbe clasicul alb cu alte culori deschise, pentru o nunta de primavara poti alege fara sa eziti acea rochie de mireasa care te inspira din cea mai noua colectie Rivini 2015. Sigur te vei face remarcata la propria nunta pentru stilul tau inedit!

Prin urmare, alege pentru o nunta de lux o rochie de mireasa unica, accesorizata cu detalii glam ca sa iesi din anonimat. 

In colectia Rivini vei gasi rochii de mireasa pentru toate stilurile, fie ca iti doresti sa stralucesti la nunta intr-o rochie de mireasa in stil ball gown sau intr-o rochie stratificata in linie A.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest