Top 10 rochii de mireasa Rhea Costa

Top 10 rochii de mireasa Rhea Costa

Rochiile de mireasa Rhea Costa ies in evidenta prin abordarea lor feminina, a broderiilor personalizate manual si prin reinventarea de tesaturi.

Stilul rochiilor de mireasa Rhea Costa se remarca prin taieturi edgy si printr-un croi elegant, care asigura in acelasi timp usurinta in miscare.

Linia Rhea Costa este formata din rochii declaratie lucrate manual prin folosirea de tehnici couture, in asa fel incat toate tinutele de nunta sa fie rochii glamour de lux. Prin urmare, mireasa Rhea Costa se poate bucura atat de stil, cat si de confort.

Scopul final al designerului este ca fiecare rochie sa fie eleganta si versatila pentru ca rochia de mireasa Rhea Costa se potriveste unei femei increzatoare si pline de viata, care vrea sa fie personajul central al unei povesti speciale de iubire: propria nunta.

Urmareste galeria foto alaturata si vezi ce modele sunt incluse in acest top 10. Rochiile Rhea Costa sunt realizate din tulle vaporos si dantela, fie ca sunt rochii in stil sirena sau rochii de mireasa in linie A.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest