Monique Lhuillier: Rochii de mireasa pentru primavara 2016

Monique Lhuillier: Rochii de mireasa pentru primavara 2016

Cunoscuta pentru rochiile ei romantice si eterice, designerul Monique Lhuillier s-a inspirat pentru colectia de primavara 2016 din nemuritoarea poveste Alice in Tara Minunilor.

„Colectia mea este foarte senzuala si eleganta si testeaza limitele modei”, a declarat Lhuillier pentru TheKnot.

"Am cercetat Alice in Tara Minunilor, dar in mod specific  elementele intunecate si fanteziste.  In poveste  exista atat o parte intunecata, cat si multa lumina. Rochiile sunt extrem de senzuale, si se muleaza  pe corp. Sunt atat de incantata sa vad cum rochiile prind viata. Aceste rochii subliniaza latura indrazneata si frumoasa a mireselor. "

Lhuillier spune ca rochiile ei de mireasa au fost inspirate de carte, ea avand-o in minte pe fetita care viseaza de mica la nunta si la rochia de mireasa.

Rochiile din aceasta colectie sunt detaliate cu elemente declaratie, cum ar fi broderia de cristale, decolteuri adanci, straturile de tulle si nuantele de scortisoara si de miere.

Aceste rochii sunt pur și simplu uimitoare, fie ca esti mireasa sau Regina Inimilor, asa cum reiese si din galeria foto alaturata.

Rochiile de mireasa Monique Lhuillier pentru primavara 2016 sunt rochii lungi confectionate din tulle si dantela, cu detalii florale, linii asimetrice si decolteuri iluzie romantice si feminine.

In colectia de primavara 2016 intalnim rochii de mireasa linie A, rochii de mireasa stil sirena si rochii de mireasa ball gown.

Modelele Monique Lhuillier sunt feminine si pline de gratie, indiferent ca sunt rochii de mireasa cu bretele, rochii de mireasa fara maneci sau rochii de mireasa cu maneci trei sferturi.

Urmareste colectia de rochii de primavara de la Monique Lhuillier in galeria foto alaturata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest