Rochii de mireasa scurte: modele, preturi, galerie foto

Rochii de mireasa scurte: modele, preturi, galerie foto

Daca iti doresti sa-ti scoti in evidenta picioarele subtiri si feminine sau daca iti doresti sa aduci o nuanta de sex-appeal subtil tinutei tale de mireasa si nu stii cum sa faci asta, o rochie de mireasa scurta ar putea fi raspunsul. Citeste mai departe si vezi 10 modele superbe de rochii de mireasa scurte perfecte pentru sezonul primavara-vara 2013.

1. Rochie de mireasa French Love, www.biensavvy.ro. Facand parte din colectia Love Story 2013, aceasta rochie cu un twist frantuzesc, combina un top delicat, din dantela,  cu un decolteu spectaculos si cu o fusta in stil balerina, din tull.

Rochie de mireasa French Love, www.biensavvy.ro.

2. Rochie de mireasa Impression Bridal, model 10123, www.elitemariaj.ro, 2980 Ron. O rochie de mireasa scurta, dar vesela si feminina. Lucrata din organza si tull de un alb pur, aceasta rochie nu are cum sa nu atraga admiratia celor din jurul tau.

3. Rochie de mireasa Mori Lee, model 6733, www.avangardebrides.ro, 1900 Ron. Aceasta rochie in stil babydoll este feminina si inocenta, dar senzuala si eleganta in acelasi timp. Fusta ampla este lucrata din matase translucida, sculptata in volane verticale cu un efect spectaculos.

4. Rochie de mireasa Fara Sposa, model 5299-1, www.isadorable.ro. Este o rochie de mireasa superba, oferita de Isa'Dorable. Lucrata din tull si cea mai fina dantela alba, aceasta rochie reuseste sa imbine cu maiestrie modernul si traditionalul.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest