Rochii de mireasa cu influente orientale

Rochii de mireasa cu influente orientale

Moda de pretutindeni ne-a fascinat mereu, iar rochiile de mireasa din intreaga lume sunt magnifice! Rochiile de mireasa marocane, indiene sau musulmane se deosebesc de rochiile de mireasa europene, croite sub mitul albului perfect, prin coloristica, textura materialelor folosite si prin amprenta pe care o poarta.

Irna La Perle – rochia de mireasa araba

Inspiratia araba vine in culori calde, stralucitoare si texturi feerice precum dunele de nisip. Pasteluri soft, straturi fine de matasuri si dantela te fac sa plutesti. Rochia de mireasa “hijab” este feminina, eleganta si foarte glam. Hijabul da femeii musulmane un aer distins, misterios, evident ca nu-i putea lipsi nici rochiei de mireasa. De altfel, nici rochia nu descopera prea mult: este lunga pana-n pamant, are maneci lungi si nu exista decolteu.

 

Accesoriile in traditia islamica sunt esentiale: margelele din perle, brosele din cristale, dar si broderiile pretioase din paiete si pietre pretioase. Voalul, are la baza reperele turbanului musulman traditional, cu finisari moderne si luxoase. Frumusetea rochiilor consta in texturile fine ale materialelor folosite si broderiile spectaculoase. Un lucru e cert: miresele musulmane isi pot lua de pe cap grija coafurii!


Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest