Pnina Tornai: Rochii de mireasa pentru toamna 2015

Pnina Tornai: Rochii de mireasa pentru toamna 2015

Indrazneata ca intotdeauna si plina de farmec, ultima colectie rochii de mireasa  semnata de Pnina Tornais pentru toamna 2015 nu dezamageste.

In acest sezon, designerul a fost inspirat de fluturi si de modelele complicate de pe aripile lor. Din aceasta perspectiva, Pnina Tornai a creat rochii de mireasa fabuloase, cu  broderie, modele simetrice si panouri indraznete, transparente.

Fiecare desen de pe rochie arata seducator si intrece orice imaginatie. Multe dintre piesele vestimentare din aceasta colectie au fost decorate cu elemente detasabile, trenele si fustele fiind optionale. Ele au mai mult rolul sa adauge volum suplimentar rochiilor de mireasa, oferindu-le in acelasi timp un look dramatic maiestuos.

Aceste rochii sunt cu siguranta create pentru mireasa care vrea sa iasa in evidenta si sa arate uimitor. Rochiile de mireasa Pnina Tornais 2015 sunt realizate din materiale fine, lucioase si luminoase, ele fiind accesorizate cu fluturi albi si alte detalii care simbolizeaza libertatea, dar si comuniunea cu natura. Pentru ca fluturii sunt simbolul primaverii, rochiile de mireasa Pnina Tornai sunt perfecte pentru miresele romantice, originale si pline de energie, care stiu sa imbine latura creativa cu seductia si romantismul toamnei.

Vezi toate rochiile din colectia de toamna 2015 in galeria foto alaturata, fie ca sunt rochii de mireasa scurte, rochii asimetrice, rochii de mireasa stil ball gown, rochii de mireasa stil sirena sau rochii de mireasa cu trena.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest