Rochii de mireasa Hera Style

Rochii de mireasa Hera Style

Rochiile de mireasa Hera Style Sibiu sunt rochii de marca aduse de la branduri celebre din Anglia, Germania, Spania si Olanda cum sunt Benjamin Roberts, Modeca, Tia Bridal, Mode de pol si Pronovias.

Toate aceste brand-uri de rochii de mireasa si-au castigat statutul de "best of" datorita nu doar croiului impecabil, ci si a materialelor delicate folosite (matase Godavary, tafta frantuzeasca, organza texturata, chiffon, dantela frantuzeasca) care, imbinate cu stralucirea cristalelor, paietelor si a perlelor cusute manual, fac ca produsul final sa arate extraordinar.

Rochiile de mireasa albe, ivory, roz pal, diamant sau albastru ice sunt variate si le gasesti fabricate in diferite stiluri si dimensiuni la magazinul de rochii mireasa Hera Style.

De la rochiile de mireasa in linie A la rochiile de mireasa stil printesa, la Hera Style vei gasi cu siguranta rochia pe care o cauti.

Vezi o selectie de rochii mireasa in galeria foto alaturata, iar apoi alege impreuna cu profesionistii de la Hera Style rochia visurilor tale, care sa-ti puna in evidenta caracterul, personalitatea si care sa te faca sa radiezi in cea mai importanta zi din viata ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest